Rectangle, Font, Line
Rectangle, Font, Line
Electrical wiring

Automotive tubes

LEES MEER

High automated production process

Empowered employees

Focus on renewable energy

AUTOMOTIVE TUBES DOOR TUBEWORKX

De organisatie van Tubeworkx B.V. werk met kwaliteitsnormen die in de automotive industrie wordt gehanteerd. Door investeringen in hoogwaardige productiemiddelen en geavanceerde meetapparatuur zijn we een interessante partner voor OEM-ers in de automotive branche. Hieronder enkele voorbeelden van producten van Tubeworkx B.V. die verwerkt worden in de automotive industrie.

Workwear, Engineer

VRACHTWAGEN

Aan een vrachtwagenbouwer met een marktaandeel wereldwijd van 15% leveren we onder andere de koelleidingen van de nieuwste milieuvriendelijke Euro-6 motoren. Deze leidingen zijn van staal met aan de uiteinden een uit de buis gevormde O-ring aansluiting of slangtule. Aan de leidingen zijn bevestigingsbeugels gelast. Dit zijn motoren met een lage uitstoot. Volgens een woordvoerder van deze voertuigenleverancier komt, in bijvoorbeeld Amsterdam de uitgestoten lucht er schoner uit dan er in gaat.

AUTOBUSSEN

De in Nederland geproduceerde autobussen zijn ook voorzien van onze producten. Tubeworkx levert onder andere buisdelen welke samengesteld worden tot een veilige, dragende constructie onder passagiersstoelen. De EURO-6 motoren die in deze autobussen worden gemonteerd zijn net als de vrachtwagenmotoren voorzien van de koelleidingen van Tubeworkx.

OPDRACHTGEVERS DIE IN DEZE BRANCH ZITTEN


Material property, Azure, Font

Wilt u weten wat Tubeworkx voor u kan betekenen?

Laat ons meedenken

CONTACT