Rectangle, Font, Line
Rectangle, Font, Line
Welding helmet, Automotive lighting, Welder, Workwear, Steelworker, Metalworking, Engineer, Ironworker

VERWARMINGSINDUSTRIE

LEES MEER

High automated production process

Empowered employees

Focus on renewable energy

TUBEWORKX EN DE VERWARMINGSINDUSTRIE

Tubeworkx is een bekende leverancier van buiscomponenten aan de Europese verwarmingsindustrie. In deze zeer concurrerende markt heeft Tubeworkx inmiddels meer dan 30 jaar ervaring. Door een proactieve houding en voortdurende innovatie op productietechnisch en logistiek gebied. Lukt het Tubeworkx om samen met zijn klanten tot excellente oplossingen te komen.

Producten van Tubeworkx die u terugvindt in de verwarmingsindustrie zijn onder andere.

Building

CV INDUSTRIE

Voor Cv-ketels produceren we gasleidingen, drinkwaterleidingen, cv-leidingen en aanvoer, aansluitsets en retourleidingen. Deze leidingen zijn veelal gemaakt van staal, RVS, koper en aluminium en worden vaak voorzien van uiteenlopende uiteinden door koud vervormen (persen en of walsen). Verder kan Tubeworkx de uiteinden voorzien van elke denkbare fitting vorm in diverse materiaalsoorten die aan de buis gelast, hardgesoldeerd wordt of doormiddel van pijpeindbewerking. Als finishing touch kunnen we uw producten voorzien van een oppervlaktebehandeling: verzinken, poedercoaten, KTL, fosfateren etc.

WARMTEPOMPEN/HYBRIDE WARMTEPOMPEN

Voor Warmtepompen en hybride warmtepompen produceren we drinkwaterleidingen, cv-leidingen en aanvoer, aansluitsets en retourleidingen. Deze leidingen zijn veelal gemaakt van staal, RVS, koper en worden vaak voorzien van uiteenlopende uiteinden door koud vervormen (persen en of walsen). Verder kan Tubeworkx de uiteinden voorzien van elke denkbare fitting vorm in diverse materiaalsoorten die aan de buis gelast, hardgesoldeerd wordt of doormiddel van pijpeindbewerking. Als finishing touch kunnen we uw producten voorzien van een oppervlaktebehandeling: verzinken, poedercoaten, KTL, fosfateren etc.

CASCADESYSTEEM EN PIPING

Als meerdere cv-ketels naast elkaar in een totaal installatie worden opgesteld noemen we dat een cascade opstelling. Voor de aanvoer van gas en aan- en afvoer van water, levert Tubeworkx de frames (staanders en tussenframes), piping, gasleidingen, aanvoer- en retourleidingen, open verdelers en samengestelde aansluitsets.

MANIFOLDS

Voor de verdeling van tap- en of cv-water worden manifolds toegepast. Ook deze onderdelen in uiteenlopend soorten en maten uit ronde buis (vlambuis, gasbuis) of kokerprofielen (rechthoekig of vierkant) worden door Tubeworkx vervaardigd. De manifolds zijn onder andere voorzien van lassokken, pijpnippels, vloeiboorgaten, strips en brackets.

OPDRACHTGEVERS DIE IN DEZE BRANCHE ZITTEN

Triangle, Sleeve

Wilt u weten wat Tubeworkx voor u kan betekenen?

Laat ons meedenken

CONTACT