Rectangle, Font, Line
Rectangle, Font, Line
Glasses, Wood

Warmteterugwinsystemen

LEES MEER

High automated production process

Empowered employees

Focus on renewable energy

Warmteterugwin systemen en Tubeworkx

Tubeworkx heeft de focus op bedrijven die zich bevinden in het verwarmen en water gerelateerde oplossingen die bijdragen aan een duurzamere wereld. Hierbij leveren wij buizen en geassembleerde producten die door onze klanten worden gebruikt in hun oplossingen naar eindgebruikers. Deze warmteterugwinsystemen worden steeds populairder en zijn één van de oplossingen die bijdragen aan een duurzame toekomst.

DOUCHE WTW

Eén van deze oplossingen zijn de Douche WTW’s. Hier hebben we een productielijn voor ingericht om te voldoen aan de steeds grotere vraag. Hier komt onze kracht volledig naar voren, van meedenken over het geassembleerde product tot het inrichten van de productie om zo kosten efficiënt aan de slag te gaan. Bij de productie wordt gebruik gemaakt van producten die volledig recyclebaar zijn.

Bij douche WTW’s wordt op een slimme wijze gebruik gemaakt van de natuurkundige eigenschappen van water en koper. Hierbij gaat het warme afval water van de douche naar de riolering. Door gebruik te maken van de douche WTW wordt het koude water opgewarmd door het warme afvalwater dat stroomt naar de riolering. Het koude water is natuurlijk gescheiden van het afvalwater om zo contaminatie te voorkomen.

OPDRACHTGEVER DIE IN DEZE BRANCH ZIT

Wilt u weten wat Tubeworkx voor u kan betekenen?

Laat ons meedenken

CONTACT