Rectangle, Font, Line
Rectangle, Font, Line
Automotive design, Workwear, Helmet, Drum

SPECIALIST IN BUIGEN, LASSEN & ROBOTLASSEN, SOLDEREN EN ZAGEN

High automated production process

Empowered employees

Focus on renewable energy

Over ons

Tubeworkx is gespecialiseerd in het op velerlei methoden vervormen van middelgrote tot grote series, voornamelijk koperen, stalen en RVS buizen tot rond 76 mm. Dit doen wij 24/7 middels ons deels bemand en onbemand uitgebreide machinepark.

Tubeworkx levert zijn producten voornamelijk aan grote OEM-organisaties die actief zijn in de automobielindustrie, verwarmingsindustrie, solar industrie en industriële bedrijven in de medische- en agrarische sector.

Wij produceren in opdracht van onze opdrachtgevers onder andere; complete cascade-systemen, verzamelleidingen, open verdelers, gasleidingen, ophangframes, aansluitsets, CV-ketelleidingen (gas, cv, tapwater), warmtepomp leidingen, douche WTW, diverse onderdelen voor EURO-6 truck motoren en buizen voor zonnepanelen en melkrobots.

Audio equipment, Table, Desk, Microphone
Motor vehicle, Automotive design, Curtain

VISIE

De bewuste keuze om te specialiseren in specifieke productie processen voor middelgrote en grote series buisproducten en het richten op verschillende -markten met het oog op risicospreiding brengt Tubeworkx BV continuïteit op de lange termijn. Investeren in state-of-the-art productietechnieken, competente medewerkers, efficiënte administratieve ondersteuning en een adequaat managementsysteem vormen de basis om in Nederland, met hoge kwaliteitseisen, concurrerend te kunnen produceren, met respect voor mens, dier en ecosysteem.

MISSIE

Tubeworkx B.V. wil voor klanten de partner zijn die praktische oplossingen biedt in industrieel geproduceerde prefab buisproducten.


Succesfactoren

  • Proactieve houding
  • Opbouwend kritisch
  • Betrouwbare levering
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Efficiënte productie
  • Bewuste keuzes maken

“Your tube is our technology”

VISIE EN MISSIE

Workwear

HISTORIE

Opgericht in Almelo 1988 als Benefit Almelo BV. De voornaamste activiteiten waren stampwerk en dieptrekken. Jaren verder en veel ervaring rijker bestonden de voornaamste werkzaamheden uit: buisbewerking, plaatwerk en licht constructiewerk.

In 2004 vond een management-buy-in plaats door de heren Marc ter Horst en Dieks Prenger. Rond 2007 vond er een specialisatie plaats, waarbij het plaatwerk en licht constructiewerk werden afgestoten en de focus kwam te liggen op het bewerken van ferro en non-ferro buizen. Dankzij de inzet van, kennisvergroting en kwaliteitsbewustzijn bij de medewerkers en forse investeringen in nieuwe technologieën, laat Benefit een gezonde groei zien.

Medio 2009 werd de naam gewijzigd in Tubeworkx B.V. De naam geeft een betere weergave van de kernactiviteiten van het bedrijf. Tubeworkx is innovatiegericht daarom wordt er elk jaar fors geïnvesteerd in geautomatiseerde productiemiddelen voor o.a. deels onbemande 24/7 productie. Om verdere groei te kunnen faciliteren werd in januari 2016 een nieuw bedrijfsgebouw van 5.000 m2 betrokken met een verdubbeling in vierkante meters ten opzichte van het vorige pand.


In 2017 is Tubeworkx B.V. onderdeel geworden van Indutrade Benelux, een internationale industriële bedrijvengroep die technische (niche) producten verkoopt. De Indutrade-holding is opgedeeld in zes divisies (Engineering & Equipment, Flow Technology, Fluids & Mechanical Solutions, Industrial Components, Measurement & Sensor Technology, Special Products).

Wilt u weten wat Tubeworkx voor u kan betekenen?

Laat ons meedenken

CONTACT